Väggmålningar och väggillustrationer i kontorsmiljö

Jag utför då och då väggmålningar och väggillustrationer. Det kan handla om större och mindre format, och såväl i privat som i offentlig miljö. Ibland målar jag upp mina egendesignade motiv och illustrationer och ibland andras design.

Väggmålningar på ICA:s huvudkontor

Här är några exempel på väggillustrationer jag har gjort. De övre bilderna är från ICA:s huvudkontor. Där har jag tillsammans med Lotta Hammar och Hanna Säfström målat upp Klas Fahléns illustrationer direkt på väggarna.

Väggillustrationer på Egmonts huvudkontor

Övriga exempel är från Egmonts huvudkontor i Solna, där jag gjort väggmålningar som alla har med skrivande och journalistik at göra. Här stod jag själv för idé och design. Uppdraget gjordes i samarbete med DAP Stockholm.

Kontakta mig för offert

Väggmålning på ICA:s huvudkontor. Illustrationer av Klas Fahlén, uppmålade på ICA:s huvudkontor.Väggillustration på Egmont, min egen design.Väggmålning på Egmonts huvudkontor, min egen design.Väggillustrationer på Egmont, designade och uppmålade av mig.Detalj från väggmålning på Egmont.Illustration som jag designat och målat upp på Egmont.Väggillustrationer på Egmont.

Taggad under

Sara Kebbon – dekorationsmålare och färgsättare

Sara Kebbon är diplomerad dekorationsmålare och färgsättare, samt en av grundarna till Karla Design & Dekorationsmåleri. Hon är utbildad vid Cours Renaissance i Paris, Palm Fine Arts i Norrköping samt Beckmans Designhögskola i Stockholm. Sara är en uppskattad föreläsare, och har bl.a. undervisat i dekorationsmåleri och måleridesign på Skandinaviska Färgskolan och Palm Fine Arts.