Modernt dekorationsmåleri – väggmålningar i väntrum

För några år sedan fick jag uppdraget att designa och uppföra väggmålningar på Axelsbergs barnavårdscentral i Stockholm. För mig var det här uppdraget extra roligt eftersom det är ”min” barnavårdscentral, dit jag gått många gånger med mina egna barn genom åren.

Dekorationsmåleri som fyller en funktion

För att liva upp det tidigare ganska trista väntrummet, skapade jag ett antal lekfulla illustrationer. Dessa målade jag sedan upp på väggarna. Att väggmålningarna blev en succé märktes snabbt när barnen som besökte BVC började interagera med djuren och miljöerna på väggarna. Ett exempel på modernt dekorationsmåleri som verkligen fyller en funktion – en riktig humörhöjare för både barn och vuxna.

Kontakta mig för offert

Väggmålning på BVC i Axelsberg.

Tiden i väntrummet blir roligare med fantasifulla väggmålningar.I stället för ett trist väntrum är det nu ett roligt lekrum. Väggmålningarna har anpassats efter befintliga möbler. Björkar och skrattande måsar på väggmålning i väntrummet. En giraff målad på väggen i väntrummet.

Taggad under

Sara Kebbon – dekorationsmålare och färgsättare

Sara Kebbon är diplomerad dekorationsmålare och färgsättare, samt en av grundarna till Karla Design & Dekorationsmåleri. Hon är utbildad vid Cours Renaissance i Paris, Palm Fine Arts i Norrköping samt Beckmans Designhögskola i Stockholm. Sara är en uppskattad föreläsare, och har bl.a. undervisat i dekorationsmåleri och måleridesign på Skandinaviska Färgskolan och Palm Fine Arts.