Illustration med tusch och akvarell

Vid sidan av dekorationsmålning jobbar jag även som illustratör. Ibland gör jag illustrationer som jag sedan målar upp i större skala, och ibland illustrerar jag direkt för tryck. Varje illustration görs för hand, oftast med tusch och akvarell.

Exempel på illustrationer

Här nedanför ser du några exempel på illustrationer som jag har gjort till researrangören Ving. Jag har främst illustrerat till deras kundtidning Vings värld, men även till marknadsmaterial som broschyrer, bilagor och annat. Vill du se exempel på mina väggillustrationer, klicka här. Vill du se några illustrationer som jag gjorde för att liva upp väntrummet på barnavårdcentralen i Axelsberg, klicka här.

Kontakta mig för offert

Illustrationer till Vings kundtidning "Vings värld".

Illustration till Ving. Illustration till Vings värld.

Illustration till Ving

Taggad under

Sara Kebbon – dekorationsmålare och färgsättare

Sara Kebbon är diplomerad dekorationsmålare och färgsättare, samt en av grundarna till Karla Design & Dekorationsmåleri. Hon är utbildad vid Cours Renaissance i Paris, Palm Fine Arts i Norrköping samt Beckmans Designhögskola i Stockholm. Sara är en uppskattad föreläsare, och har bl.a. undervisat i dekorationsmåleri och måleridesign på Skandinaviska Färgskolan och Palm Fine Arts.