Dekorationsmålning av tak – takhimmel i paradvåning

Jag har utfört dekorationsmåleri på alla möjliga (och omöjliga) ytor. Såväl golv som väggar och tak, och både inomhus och utomhus. Ibland får jag uppdrag som handlar om dekorationsmålning av innertak. Dessa jobb kanske inte alltid är så roliga för nacke och rygg, men de brukar vara desto trevligare för miljön i rummet där man målar…

Klassiskt dekorationsmåleri

Här nedan är ett exempel på en takmålning som är målad i en privat våning på Östermalm i Stockholm. I detta fall har jag, tillsammans med Lotta Hammar, målat en takhimmel med några svalor och en liten ängel. Klassiskt dekorationsmåleri med ett riktigt tjusigt resultat.

Kontakta mig för offert

Dekorationsmålning av innertak - takhimmel i paradvåning. Klassiskt dekorationsmåleri av takhimmel.Dekorationsmålning av innertak.

Taggad under

Sara Kebbon – dekorationsmålare och färgsättare

Sara Kebbon är diplomerad dekorationsmålare och färgsättare, samt en av grundarna till Karla Design & Dekorationsmåleri. Hon är utbildad vid Cours Renaissance i Paris, Palm Fine Arts i Norrköping samt Beckmans Designhögskola i Stockholm. Sara är en uppskattad föreläsare, och har bl.a. undervisat i dekorationsmåleri och måleridesign på Skandinaviska Färgskolan och Palm Fine Arts.